Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat mort de şase luni, găsit de copii într-un cartier din Suceava. Poliţiştii cer ajutorul oamenilor

Bărbat mort de şase luni, găsit de copii într-un cartier din Suceava. Poliţiştii cer ajutorul oamenilor

Un bărbat mort de şase luni a fost găsit de câţiva copii, într-un cartier din Suceava, iar poliţiştii cer ajutorul oamenilor pentru a-l identifica.

Bărbat mort de şase luni, găsit de copii într-un cartier din Suceava. Poliţiştii cer ajutorul oamenilor
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Alin Tarnovschi    |    10 Noi 2021   •   09:13

Cazul misterios a început în momentul în care câţiva copii, care se jucau în pădurea Zamca din Suceava, în apropiere de comuna Şcheia, au descoperit cadavrul unui bărbat.

Speriaţi, copiii au fugit acasă şi şi-au anunţat părinţii, iar aceştia au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au anunţat Poliţia.

Marţi, 9 noiembrie 2021, poliţiştii au mers în zonă şi au descoperit cadavrul unui bărbat, spânzurat de un copac. Potrivit primelor informaţii, acesta ar fi mort de aproximativ şase luni.

O parte din cadavru era mumificată şi împrăştiată de animale. Partea superioară a corpului era spânzurată de un copac, notează comunascheia.ro.

Poliţiştii nu au găsit documente în hainele bărbatului, iar cazurile de dispariţie din Suceava, din ultima perioadă, nu corespund cu semnalmentele acestuia.

Drept urmare, anchetatorii fac apel la persoanele care ar putea avea informaţii despre un bărbat dispărut de cel puţin şase luni, în încercarea de a stabili identitatea victimei.

×
Subiecte în articol: Şcheia
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close