Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat de 35 de ani a căzut în gol de la Spitalul de Psihiatrie din Cluj

Un bărbat de 35 de ani a căzut în gol de la Spitalul de Psihiatrie din Cluj

Un pacient al Spitalului de Psihiatrie din Cluj-Napoca a căzut în gol, miercuri seară, de la etajul 1 al unității medicale. Bărbatul de 35 de ani, din Zalău, era internat într-o secție cu regim deschis.

Un bărbat de 35 de ani a căzut în gol de la Spitalul de Psihiatrie din Cluj
Sursa foto: stiridecluj.ro
de Georgiana Adam    |    28 Sep 2022   •   22:59

ISU Cluj anunţă că evenimentul tragic a avut loc pe strada Victor Babeş din Cluj-Napoca.

"La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la Secția de Psihiatrie Pavilionul 2 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, o persoană de sex masculin ar fi căzut de la etajul 1.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, acesta căzând pe un plafon din curtea interioară. Polițiștii au solicitat sprijinul unui echipaj de pompieri din cadrul ISU CLUJ pentru ca bărbatul să fie scos din acea zonă. 

În urma verificărilor, polițiștii au constat că bărbatul în vârstă de 35 de ani, din municipiul Zalău se afla internat în cadrul unității medicale la o secție cu regim deschis.

În continuare acesta a fost preluat de un echipaj medical pentru mai multe investigații de specialitate", au anunţat reprezentanţii ISU Cluj.

Potrivit stiridecluj.ro, la o primă evaluare, victima a suferit o ruptură a membrului inferior stâng. Ulterior, bărbatul a fost predat echipajului SAJ, fiind conștient.

×
Subiecte în articol: Spital Psihiatrie Cluj Zalau
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close