Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Ploiești a spart mai multe geamuri ale unui spital, supărat că nu primea date despre fratele său internat cu COVID

Un bărbat din Ploiești a spart mai multe geamuri ale unui spital, supărat că nu primea date despre fratele său internat cu COVID

Pandemia ne-a adus nervii pe noi culmi. Un bărbat din Ploiești a cedat în fața lipsei de informare cu privire la fratele său internat cu COVID și a spart mai multe geamuri ale spitalului.

Un bărbat din Ploiești a spart mai multe geamuri ale unui spital, supărat că nu primea date despre fratele său internat cu COVID
Sursa foto: Observatorul Prahovean
de Alexandra Dima    |    26 Oct 2021   •   17:21

Un bărbat din Ploieşti a fost amendat contravenţional şi este cercetat penal pentru infracţiunea de distrugere, după ce a făcut scandal în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti, unde a spart două geamuri.

Omul a devenit agresiv după ce personalul medical, căruia i-a cerut date despre fratele său internat pe secţia ATI COVID, i-a cerut să aştepte, fiindcă erau multe urgenţe, relatează Observatorul Prahovean.

Potrivit datelor furnizate marţi de Poliţia judeţeană Prahova, incidentul a avut loc la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti, iar imediat după agresiune, bărbatul a plecat din spital, iar cadrele medicale au sunat la 112.

Potrivit IJP Prahova, în urma apelului la 112, un echipaj al secției 2 de Poliție a ajuns la spital, unde s-a aflat că un bărbat, în jurul orei 11.25, s-a prezentat la biroul triaj, unde a solicitat informații cu privire la o rudă internată pe Secția Terapie Intensivă.

Asistenta i-a comunicat acestuia să aștepte deoarece sunt multe urgențe, moment în care bărbatul a lovit cu piciorul ușa de acces în Secția Primiri Urgențe, spărgând geamul aferent ușii, după care tot cu piciorul a lovit si geamul de protecție al biroului de triaj.

Amendă de 1.500 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice

”În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă care s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat apelanta care a declarat faptul că un bărbat, în jurul orei 11.25 s-a prezentat la biroul triaj, unde a solicitat informaţii cu privire la o rudă internată pe Secţia Terapie Intensivă. Asistenta i-a comunicat acestuia să aştepte deoarece sunt multe urgenţe, moment în care bărbatul a lovit cu piciorul uşa de acces în Secţia Primiri Urgenţe, spărgând geamul aferent uşii, după care tot cu piciorul a lovit si geamul de protecţie al biroului de triaj”, informează Poliţia Prahova.

La scurt timp, poliţiştii şi jandarmii care asigurau ordinea şi liniştea publică în zona spitalului l-au găsit pe agresor, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Ploieşti. El a fost dus la sediul poliţiei şi audiat, recunoscând fapta şi explicând că a devenit agresiv fiindcă fratele său este internat pe secţia terapie intensivă a Spitalului Judeţean Ploieşti, în stare foarte gravă, de trei zile.

Agresorul a fost amendat contravenţional, cu 1.500 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

×
Subiecte în articol: Ploiești COVID scandal
Parteneri
Cod portocaliu de ninsori și viscol | Jumătate de țară este vizată
x close