Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Bacău și-a asfaltat singur strada plină de gropi. Primăria îl sancționează pentru lucrarea ilegală

Un bărbat din Bacău și-a asfaltat singur strada plină de gropi. Primăria îl sancționează pentru lucrarea ilegală

Un muncitor din Bacău s-ar putea alege cu dosar penal și amendă. Bărbatul, angajatul unei firme de asfaltări din oraș, a turnat asfaltul rămas de la o altă lucrare pe strada unde locuia, care era plină de gropi. 

Un bărbat din Bacău și-a asfaltat singur strada plină de gropi. Primăria îl sancționează pentru lucrarea ilegală
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2024   •   08:50

Pentru că a rămas destul material de la ultima lucrare, un muncitor din Bacău a decis să meargă pe o stradă cu foarte multe gropi din oraș și să asfalteze cât poate din ea. A reușit să acopere un petic și de zece metri, treabă pentru care a fost felicitat de localnici.

Unul dintre vecini, mulțumit de ajutorul primit a filmat reparațiile și le-a postat pe o rețea de socializare. Așa au aflat și polițiștii care îl acuză pe bărbat că a făcut lucrări fără drept pe spațiul public și riscă să fie tras la răspundere pentru că lucrarea pe care a făcut-o este ilegală spun autoritățile locale. 

"În cartierul respectiv se desfășoară un contract de reparare a stratului de asfalt. Strada în cauză nu este inclusă în acest contract, întrucât acolo urmează să se desfășoare lucrări de înlocuire a rețelelor de apă și canalizare", a declarat Andreea Negru, purtător de cuvânt Primăria Bacău. 

Oamenii spun că pe această stradă nu au mai fost făcute reparații ale carosabilului de ani buni. 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close