Antena 3 CNN Actualitate Locale Un sucevean a aflat după 16 ani că nu este tatăl biologic al unuia dintre copiii săi. Soția trebuie să plătească daune morale uriașe

Un sucevean a aflat după 16 ani că nu este tatăl biologic al unuia dintre copiii săi. Soția trebuie să plătească daune morale uriașe

O femeie din judeţul Suceava a fost obligată de judecători să-i achite fostului soţ suma de 50.000 de lei ca daune morale, după ce i-a ascuns, timp de 16 ani, că nu el este tatăl unuia dintre cei doi copii.

Un sucevean a aflat după 16 ani că nu este tatăl biologic al unuia dintre copiii săi. Soția trebuie să plătească daune morale uriașe
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    18 Iun 2021   •   18:05

Expertiza medico-legală a arătat că fiul cel mare nu este al bărbatului.

Mai mult, bărbatul a aflat că tatal băiatului este chiar prietenul său cel mai bun.

Povestea celor doi soți a început în anul 1991, când cei doi s-au căsătorit. Ulterior, femeia a născut doi copii.

În urmă cu aproximativ 10 ani, femeia a decis să plece la muncă în străinătate și a început să vină din ce în ce mai rar în țară să își vadă copiii.

Bărbatul a sunat-o pe soția sa și a amenințat-o cu divorțul, în speranța că o va convinge să se întoarcă în țară.

Femeia a refuzat și i-a spus atunci că ea are altă relație și i-a dezvăluit și faptul că cei doi copii nu sunt ai lui. Bărbatul a intentat divorțul și a cerut și un test de paternitate.

În fața instanței, femeia a susținut că soțul său știa că cei doi copii nu sunt ai lui, însă, în urma rezultatului anațizelor, s-a stabilit faptul că doar fiul cel mare nu este copilul biologic al bărbatului.

Femeia a recunoscut judecătorilor că, în urmă cu 20 de ani, când s-au căsătorit, a avut o relație extraconjugală cu cel mai bun prieten al bărbatului.

Instanța a decis ca femeia să îi plătească bărbatului daune morale în valoare de 50.000 de lei, însă acesta a contestat decizia.

×
Subiecte în articol: daune morale
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close