Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat, care a supraviețuit după ce s-a răsturnat cu mașina, a fost lovit mortal de autoturismul care venea din spate, la Harghita

Un bărbat, care a supraviețuit după ce s-a răsturnat cu mașina, a fost lovit mortal de autoturismul care venea din spate, la Harghita

Un bărbat care se răsturnase cu maşina în afara carosabilului pe DN 12, în zona localităţii Cozmeni, a fost accidentat mortal de un alt autoturism, informează Poliţia Harghita.

Un bărbat, care a supraviețuit după ce s-a răsturnat cu mașina, a fost lovit mortal de autoturismul care venea din spate, la Harghita
Sursa foto: ISU Harghita
de Georgiana Adam    |    23 Dec 2021   •   14:42

"Un bărbat 41 de ani, din judeţul Covasna, în timp ce conducea un autoturism (...) în localitatea Cozmeni din direcţia Tuşnad către Miercurea Ciuc, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. 

După producerea evenimentului, conducătorul auto a ieşit din vehicul, moment în care a fost acroşat de un alt autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, din localitatea Tuşnad, care a intrat în coliziune cu autoturismul răsturnat", se arată într-un comunicat al IPJ Harghita, remis, miercuri, presei.

Victima, în vârstă de 41 de ani, a suferit mai multe răni şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind declarat decesul, mai arată sursa citată.

Şoferul celui de-al doilea autoturism a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

În acest caz, poliţiştii au făcut dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor continua pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au dus la producerea accidentului. 
 

×
Subiecte în articol: accident Harghita
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close