Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbaţi bătuţi crunt pe o plajă din Costineşti pentru că nu ar fi plătit şezlongurile. Poliţiştii au deschis dosar penal

Bărbaţi bătuţi crunt pe o plajă din Costineşti pentru că nu ar fi plătit şezlongurile. Poliţiştii au deschis dosar penal

Bătaie cruntă pe faleza din Costineşti. Doi bărbaţi au fost loviţi, după ce nu ar fi plătit şezlongurile de pe plajă. Cei care i-ar fi agresat ar fi fost chiar paznicii din zonă.

de Ovidiu Stan    |    07 Aug 2023   •   10:45

Cei doi bărbaţi au fost bătuţi crunt, încât nici nu puteau să se ridice de pe caldarâm. Se pare că aceştia au închiriat şezlonguri de pe o plajă privată din Costineşti şi spre seară, în momentul în care au vrut să plece, nu le-ar fi plătit, iar bodyguarzii au vrut să le dea o lecţie şi lucrurile au degenerat. 

Poliţiştii din Costineşti au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţinilor de lovire sau alte violenţe.

Citeşte şi: Ea este Alina, fata omorâtă de cea mai bună prietenă într-un parc din Mangalia: "Drum lin spre îngeri, fetiţă cu suflet frumos!"

"La data de 6 august a.c., în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe aleea Promenadei, ar fi avut loc o agresiune fizică între mai multe persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe", au transmis reprezentanţii poliţiei.

×
Subiecte în articol: barbati baturi Costinesti plaja șezlong
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close