Antena 3 Actualitate Locale Bărbatul care şi-a omorât soţia şi şi-a înjunghiat fiica a fost localizat. Cum l-au găsit poliţiştii

Bărbatul care şi-a omorât soţia şi şi-a înjunghiat fiica a fost localizat. Cum l-au găsit poliţiştii

02 Oct 2015   •   10:02
Bărbatul care şi-a omorât soţia şi şi-a înjunghiat fiica a fost localizat. Cum l-au găsit poliţiştii
UPDATE - Bărbatul care şi-a omorât soţia şi şi-a înjunghiat fiica a fost localizat după semnalul de la telefon. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Bărbatul din Vaslui care şi-a ucis soţia şi şi-a înjunghiat fiica este căutat, în continuare, de zeci de poliţişti şi jandarmi. Maşina cu care a fugit criminalul şi în portbagajul căreia era fata rănită a fost găsită abandonată în pădure şi restituită proprietarului. Între timp, fata ucigaşului, care a fost lovită de mai multe ori cu cuţitul este în stare gravă la spital.
 
Crima s-ar fi produs chiar în maşină, când agresorul şi soţia cu care era în divorţ s-ar fi întors din vizita la părinţi, unde fuseseră împreună cu fiica lor. 
 
Părinţii atacatorului spun că fiul lor şi soţia acestuia aveau probleme de mai mulţi ani. Oamenii o acuză pe fosta noră că nici ea nu era tocmai uşă de biserică. 
 
De două zile, bărbatul care şi-a omorât soţia şi şi-a înjunghiat fiica este căutat de zeci de poliţişti şi jandarmi. Dacă va fi găsit în viaţă, va ajunge după gratii pentru mulţi ani. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close