Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul care şi-a omorât soţia şi şi-a înjunghiat fiica a fost localizat. Cum l-au găsit poliţiştii

Bărbatul care şi-a omorât soţia şi şi-a înjunghiat fiica a fost localizat. Cum l-au găsit poliţiştii

Bărbatul care şi-a omorât soţia şi şi-a înjunghiat fiica a fost localizat. Cum l-au găsit poliţiştii
02 Oct 2015   •   10:02
UPDATE - Bărbatul care şi-a omorât soţia şi şi-a înjunghiat fiica a fost localizat după semnalul de la telefon. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Bărbatul din Vaslui care şi-a ucis soţia şi şi-a înjunghiat fiica este căutat, în continuare, de zeci de poliţişti şi jandarmi. Maşina cu care a fugit criminalul şi în portbagajul căreia era fata rănită a fost găsită abandonată în pădure şi restituită proprietarului. Între timp, fata ucigaşului, care a fost lovită de mai multe ori cu cuţitul este în stare gravă la spital.
 
Crima s-ar fi produs chiar în maşină, când agresorul şi soţia cu care era în divorţ s-ar fi întors din vizita la părinţi, unde fuseseră împreună cu fiica lor. 
 
Părinţii atacatorului spun că fiul lor şi soţia acestuia aveau probleme de mai mulţi ani. Oamenii o acuză pe fosta noră că nici ea nu era tocmai uşă de biserică. 
 
De două zile, bărbatul care şi-a omorât soţia şi şi-a înjunghiat fiica este căutat de zeci de poliţişti şi jandarmi. Dacă va fi găsit în viaţă, va ajunge după gratii pentru mulţi ani. 

×
Subiecte în articol: criminal sotie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close