Antena 3 CNN Actualitate Locale Două clanuri s-au bătut cu topoare şi cuţite în plină stradă, în Vaslui. 8 persoane reţinute, printre care doi minori

Două clanuri s-au bătut cu topoare şi cuţite în plină stradă, în Vaslui. 8 persoane reţinute, printre care doi minori

A fost bătaie ca în vestul sălbatic pe străzile localităţii Băceşti din judeţul Vaslui. Două clanuri au sărit la bătaie și au făcut un scandal uriaș. Polițiștii au intervenit în forță pentru a pune capăt conflictului și au reținut 8 persoane, printre care doi minori.

Două clanuri s-au bătut cu topoare şi cuţite în plină stradă, în Vaslui. 8 persoane reţinute, printre care doi minori
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Ovidiu Stan    |    10 Aug 2022   •   14:21

A fost un conflict spontan, ar spune unii, însă a fost premeditat, pentru că cele două clanuri care s-au bătut pe raza localității Băcești erau deja pregătite cu topoare, cu cuțite și cu bâte, spun anchetatorii ajunşi la fața locului. 

Ieri în jurul orei 15:00 s-a primit un apel prin 112 în momentul în care aceștia se pregăteau să se bată între ei și au venit mai întâi polițiștii.

Întâmplarea face că în apropiere era un echipaj de la Poliția Rutieră, care s-a deplasat imediat la fața locului. Clanurile au ascuns cutitele şi topoarele în portbagaj, și ulterior au venit și cei de la forța de intervenție rapidă.

S-au făcut rețineri, 8 persoane dintre care doi sunt minori, iar cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat acolo și pentru a se dispune măsurile legale în vigoare.

Cert este faptul că pe raza localității au fost impuse restricții, astfel încât să se asigure o zonă de protecție de către jandarmi.

 

×
Subiecte în articol: Vaslui
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close