Antena 3 CNN Actualitate Locale O bătrână de 70 de ani, legată şi ameninţată cu cuţitul, să-şi dea toţi banii unor tâlhari, în Mehedinţi

O bătrână de 70 de ani, legată şi ameninţată cu cuţitul, să-şi dea toţi banii unor tâlhari, în Mehedinţi

Doi soţi din Mehedinţi, de 70, respectiv 74 de ani, nu vor avea o bătrâneţe tihnită, după ce trei tâlhari le-au intrat în casă şi le-au furat toate economiile - peste 100.000 de lei, bani strânşi din vânzările magazinului pe care îl au în sat.

O bătrână de 70 de ani, legată şi ameninţată cu cuţitul, să-şi dea toţi banii unor tâlhari, în Mehedinţi
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Ian 2022   •   15:07

Femeia de 70 de ani era singură luni seara, când s-a întâmplat totul. Hoţii au intrat în curte şi s-au strecurat în casa bătrânească. 

Au legat-o pe femeie şi i-au pus cuţitul la gât. Ca să scape, le-a spus unde a ascuns mica avere: 8.000 de euro şi 67.000 de lei. 

Când s-a dezmeticit din şoc, femeia a fugit la casa soacrei, unde era şi soţul şi a povestit, printre lacrimi, ce a păţit.

Pensionarii deţin un magazin în comună şi ţineau toţi banii în casă. Banii furaţi de tâlhari urmau să ajungă la copiii bătrânilor pentru a-i ajuta să-şi achite apartamentul. 

În plus, sătenii se plâng că astfel de jafuri au tot fost, iar nimeni nu îi prinde pe făptaşi.

Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei. Chiar dacă autorităţile au deschis o anchetă, locuitorii satului stau cu teamă că incidentul se va repeta.
 

×
Subiecte în articol: mehedinti furt bani
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close