Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătrâna din Constanța, care a sunat la 112 spunând că moare de frig în casă, a ajuns la spital. Asistenții sociali au țipat la ea și i s-a făcut rău

Bătrâna din Constanța, care a sunat la 112 spunând că moare de frig în casă, a ajuns la spital. Asistenții sociali au țipat la ea și i s-a făcut rău

Bătrâna din Constanţa, în vârstă de 83 de ani, care a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutor pentru că altfel moare de frig în casă, a ajuns astăzi la spital.

Bătrâna din Constanța, care a sunat la 112 spunând că moare de frig în casă, a ajuns la spital. Asistenții sociali au țipat la ea și i s-a făcut rău
Sursa foto: Facebook | Gabriel Enache
de Andreea Ştefan    |    02 Feb 2023   •   15:09

Din păcate, starea de sănătate a bătrânei s-a degradat în ultimele 24 de ore.

În cele din urmă, a fost nevoie ca o ambulanță să vină să o preia pe femeie și să o ducă la Spitalul Județean din Constanța, pentru investigații amănunțite.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bătrânei a început să i se facă rău după ce au mers la ea două angajate de la Asistență Socială, care au țipat la ea.

Acestea i-au spus femeii că, în cele din urmă, va fi dusă la azil, pentru că aceasta ar fi cea mai bună variantă ca ea să nu se mai simtă singură și nici să nu mai sufere din cauza frigului din casă.

Citește și: O bătrână din Constanţa a sunat la 112 şi a cerut ajutor pentru că altfel moare de frig în casă

Bătrâna a acceptat, însă atunci când a aflat că își va pierde casa în această situație, i s-a făcut rău.

Angajații Primăriei Municipiului Constanța au aflat de comportamentul celor două asistente sociale și au anunțat că vor demara o anchetă disciplinară.

Conducerea serviciului Direcției de Asistență Socială a spus că femeile și-au făcut datoria și că au respectat procedura care se pune în aplicare în acest caz.

×
Subiecte în articol: batrana Constanța
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close