Antena 3 CNN Actualitate Locale O bătrână din Dolj a găsit un portofel plin cu bani, s-a urcat pe bicicletă şi s-a dus direct la Poliţie

O bătrână din Dolj a găsit un portofel plin cu bani, s-a urcat pe bicicletă şi s-a dus direct la Poliţie

O bătrână în vârstă de 81 de ani, din comuna Fărcaş, judeţul Dolj, a găsit un portofel plin cu bani şi, fără să stea pe gânduri, s-a urcat pe bicicletă şi s-a dus direct la Poliţie să îl predea.

O bătrână din Dolj a găsit un portofel plin cu bani, s-a urcat pe bicicletă şi s-a dus direct la Poliţie
Sursa foto: Facebook | Oltenia TV
de Alin Tarnovschi    |    16 Apr 2022   •   17:14

"Ieri, 15 aprilie, la sediul Postului de Poliție Fărcaș s-a prezentat o bătrână de 81 de ani, din comuna Fărcaș, care a predat polițiștilor un portofel găsit pe DJ 565 A, în comuna Fărcaș.

O femeie în vârstă, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe raza localității, a observat un portofel pe marginea străzii, l-a ridicat și s-a prezentat de urgență la sediul Postului de Poliție Fărcaș pentru a îl preda polițiștilor.

În prezenta bătrânei, polițiștii au verificat portofelul găsit, stabilind că în interior se aflau de 850 Euro, 400 de lei și 5 Lire precum și documente de identitate și carduri bancare.

În scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul portofelului, o femeie de 34 de ani, din comuna Tălpaș, care a fost invitată la sediul poliției, unde s-a constatat că din portofel nu lipsesc bani sau alte documente, suma de bani găsită corespunzând cu suma pierdută de aceasta.

Polițiștii au restituit portofelul femeii, care a apreciat gestul bătrânei și căreia i-a mulțumit", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Fărcaş Dolj
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close