Antena 3 CNN Actualitate Locale Un buzoian de 19 ani şi-a bătut și violat bunica, după ce a spart un magazin

Un buzoian de 19 ani şi-a bătut și violat bunica, după ce a spart un magazin

Un buzoian de 19 ani, acuzat că şi-a violat bunica, a fost arestat. El este suspectat şi că a spart un magazin.

Un buzoian de 19 ani şi-a bătut și violat bunica, după ce a spart un magazin
15 Apr 2020   •   23:46

Autoritățile de la Secția de poliție rurală Merei au fost sesizați de către un localnic despre faptul că în noaptea precedentă, o bătrână de 78 de ani a fost victima unui viol. 

Totodată, administratorul unei societăți comerciale de pe raza comunei a sesizat că în aceeași noapte persoane necunoscute i-au sustras bani și bunuri din magazin, în valoare de aproximativ 600 lei, scrie reporterbuzoian.ro/.

Poliţiştii au început imediat cercetările şi au demarat verificările pentru depistarea acestuia, stabilind că ar fi vorba despre un tânăr de 19 ani din Merei, care a și fost prins de polițiști la câteva ore de la sesizarea faptei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-ar fi deplasat în cursul nopții la sediul magazinului pentru a-și cumpăra țigări. Întrucât era închis, a pătruns prin efracție și a sustras mai multe bunuri și suma de bani din încasări. Ulterior, s-ar fi deplasat la imobilul bătrânei, care îi era și rudă și ar fi manifestat intenția de a înnopta la locuința acesteia. Întrucât bătrâna a refuzat, tânărul ar fi agresat-o și, prin constrângere, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta.

Prejudiciul în cazul infracțiunii de furt a fost recuperat și restituit administratorului societății comerciale.

×
Subiecte în articol: batrana Buzau
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close