Antena 3 CNN Actualitate Locale Cafea cu cannabis la Brașov. Protecţia Consumatorului s-a sesizat și anunță cafeneaua că riscă o amendă uriașă

Cafea cu cannabis la Brașov. Protecţia Consumatorului s-a sesizat și anunță cafeneaua că riscă o amendă uriașă

Cafea cu cannabis la Brașov. Protecţia Consumatorului s-a sesizat și anunță cafeneaua că riscă o amendă uriașă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Apr 2017   •   13:33

Protecţia Consumatorului Braşov face verificări după ce, în timpul unui control, în meniul unei cafenele dintr-un mall au fost descoperite produse din a căror denumire reiese că au în compoziţie cannabis, inspectorii urmând să le analizeze.

Potrivit news.ro, reprezentanţii cafenelei riscă o amendă de până la 100.000 de lei, chiar dacă în produse nu se vor găsi substanţe interzise, pentru ”practică comercială înşelătoare”.

”Ca urmare a unor acţiuni de control realizate de către comisari din cadrul Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Centru Braşov, a fost descoperit un agent economic care îşi desfăşoară activitatea în incinta unui mall din judeţul Braşov şi care comercializa diferite produse alimentare, iar din denumirea comercială a acestora reieşea că au în compoziţie substanţe interzise, respectiv «cannabis», cum ar fi: biscuit, nuts & cannabis sau cannabis cofee“, se menţionează într-un comunicat de presă transmis, joi, de Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov.

Potrivit sursei citate, urmează să fie analizată compoziţia produselor şi chiar dacă se va constata că acestea nu conţin substanţe interzise, reprezentanţii cafenelei riscă o amendă de până la 100.000 de lei, pentru ”practică comercială înşelătoare”.

 

×
Subiecte în articol: cannabis
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close