Antena 3 CNN Actualitate Locale Călătorii blocaţi în trenul Baia Mare - Mangalia, la peste 60 de grade Celsius, cer ajutor, prin Antena 3

Călătorii blocaţi în trenul Baia Mare - Mangalia, la peste 60 de grade Celsius, cer ajutor, prin Antena 3

Zeci de călători rămași blocați în trenul IRN 1942, care a plecat joi după amiază din Baia-Mare fac un apel disperat către autorități, prin Antena 3, deoarece stau la peste 60 de grade şi geamurile nu se pot deschide. Mai mult decât atât, locomotiva trenului s-a defectat și nu se știe când vor ajunge la destinație.

Călătorii blocaţi în trenul Baia Mare - Mangalia, la peste 60 de grade Celsius, cer ajutor, prin Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iun 2021   •   21:08

Oamenii sunt disperați pentru că temperaturile au devenit insuportabile. În vagoane sunt peste 60 de grade, nu există aer condiționat şi geamurile de la cușeta sunt blocate sau se deschid la doar 30 de cm. Toate aceste "condiţii" la un bilet plătit la clasa 1.

Ulterior, călătorii au contactat redacția Antena 3 pentru a semnala şi faptul că locomotiva trenului cu care au plecat joi din Baia Mare spre Mangalia s-a defectat la Jibou, în judeţul Sălaj.

„Suntem în vagonul ăsta la clasa I, vagon de dormit, la temperatură de cel puțin 60 de grade. Din Baia Mare a pornit la 17.50, abia acum a pornit din gara din Jibou, unde am stat vreo 40-50 de minute într-un infern... o căldură... Cod roșu de caniculă și noi stăm într-o cușcă, geamurile închise ermetic, fără perdea, fără aer condiționat. Un infern!” - a declarat una dintre călătoare, prin intermediul unui filmuleț trimis pe adresa redacției.

Ulterior, locomotiva a fost schimbată şi trenul a pornit spre Mangalia, acolo unde sunt așteptați să ajungă mâine în jurul orei 12:00.

Trenul CFR IRN 1942, Baia Mare - Mangalia face în mod normal 17 ore și 16 minute până la destinație, fiind una dintre cele mai lungi curse din România.

 

 

 

×
Subiecte în articol: tren Baia Mare
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close