Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz revoltător în Suceava! Un bebeluş a fost omorât în bătaie de părinţi: "Îl izbea de pat ori de perete"

Caz revoltător în Suceava! Un bebeluş a fost omorât în bătaie de părinţi: "Îl izbea de pat ori de perete"

Caz revoltător în Suceava! Un bebeluş a fost omorât în bătaie de părinţi: "Îl izbea de pat ori de perete"
Sursa foto: Foto: pixabay.com
20 Sep 2019   •   13:22

Caz revoltător în Suceava. Un bebeluş a murit din cauza părinţiilor. Doi tineri în vârstă de 23 de ani au devenit pentru prima oară părinţi, însă, după aproape trei luni a început calvarul bebeluşului. 

Coşmarul bebeluşului a început atunci când părinţii au devenit extrem de violenţi. Copilul a fost bătut de cei doi adulţi până şi+a dat ultima suflare. Pentru oribilele fapte, cei doi tineri au ajuns după gratii. Mama copilului va petrece 15 ani în închisoare, iar tatăl 12 ani. Însă, decizia nu este definitivă. 

„Inculpatul Rădi Claudiu – Ilie a exercitat de nenumărate ori acte de violenţă asupra victimei - mai precis îl lovea cu palmele peste faţă, îl lovea cu o vargă, îl izbea de pat ori de perete, i-a aplicat chiar şi o lovitură cu pumnul în burtă, toate aceste violenţe fiind determinate de faptul că victima îşi îngăduia să plângă în momente nepotrivite pentru inculpat”, au arătat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, scrie wowbiz.ro. 

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close