Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz şocant în Neamţ. O femeie însărcinată a fost ucisă de cumnat, după ce s-a întors de la biserică

Caz şocant în Neamţ. O femeie însărcinată a fost ucisă de cumnat, după ce s-a întors de la biserică

Caz şocant în Neamţ. O femeie însărcinată a fost ucisă de cumnat, după ce s-a întors de la biserică
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
29 Mar 2016   •   09:20

Caz şocant în judeţul Neamţ. O femeie însărcinată a fost omorâtă cu sânge rece chiar de către cumnatul ei. Crima a avut loc sub ochii celor doi copii ai femeii.

Tânăra era în vizită la socrii ei, unde sărbătoarea Paştele catolic. Rudele spun că bărbatul, care are probleme psihice, a înjunghiat-o din senin, apoi a ieşit din casă şi a fugit.

A fost găsit într-un final de către poliţişti pe malul unui râu şi riscă peste 20 de ani de închisoare.

Tânăra a fost la biserică de Paşte, după care a mers în vizită la socrii ei. Nu a apucat să intre în casă. Cumnatul ei a înjunghiat-o în timp ce se descălţa, sub ochii îngroziţi ai copiilor şi socrilor.

Tânăra era însărcintă în câteva luni şi îşi creştea singură ceilalţi doi copii de cinci şi doi ani. Soţul ei era plecat la muncă în străinătate.

Deşi rudele au sunat imediat la 112, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Cumantul femeii a fugit imediat după crimă, dar a fost găsit de către poliţişti pe malul unui râu din apropierea casei. Procurorii îl vor trimite la un control psihiatric pentru a stabili dacă avea sau nu discernământ. Dacă va fi găsit vinovat ar putea rămine 20 de ani după gratii.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close