Antena 3 CNN Actualitate Locale Cei mai proşti hoţi de maşini. Au furat un autoturism, dar şi-au lăsat în urma talonul de şomaj

Cei mai proşti hoţi de maşini. Au furat un autoturism, dar şi-au lăsat în urma talonul de şomaj

Cei mai proşti hoţi de maşini. Au furat un autoturism, dar şi-au lăsat în urma talonul de şomaj
Sursa foto: Foto: dejeanul.ro
de S.T.    |    23 Sep 2015   •   15:27

Un barbat de 30 de ani din localitatea clujeana Nicula a primit o lectie ieri, dupa ce a ramas fara masina, avand incredere in doi necunoscuti, arată dejeanul.ro

In timp ce conducea un autoturism pe DN 17, deplasându-se în direcţia Suceava – Cluj-Napoca, în municipiul Vatra Dornei a luat la ocazie doi bărbaţi necunoscuţi, care intenţionau să se deplaseze până în municipiul Cluj-Napoca.

Întrucât era obosit, bărbatul, de 30 de ani, i-a permis unuia dintre cei doi necunoscuţi să conducă autoturismul, iar în localitatea Reteag i-a solicitat bărbatului care se afla la volan să oprească la o cunoştinţă. După aproximativ două minute în care clujeanul a intrat într-un imobil, acesta a ieşit afară şi a constatat că autoturismul nu se mai afla în zonă, motiv pentru care a sesizat poliţia.

Politistilor nu le-a fost greu deloc sa ii identifice pe cei doi autori, intrucat acestia au facut o mare greseala. Din neatentie, unuia dintre barbati i-a cazut din buzunar, in masina, un cupon de somaj, pe care erau scrise toate datele sale personale.

Mai multe, pe dejeanul.ro.

×
Subiecte în articol: hoti
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close