Antena 3 CNN Actualitate Locale Misterul verighetei găsite la Mamaia a fost elucidat! Mii de internauţi răsuflă uşuraţi

Misterul verighetei găsite la Mamaia a fost elucidat! Mii de internauţi răsuflă uşuraţi

Final fericit după ce peste 19.000 de persoane au distribuit o postare în care o femeie care a găsit o verighetă pe o plajă din Mamaia încearcă să dea de proprietară. Preţioasa bijuterie a ajuns acolo unde îi era locul, iar Facebook îşi consolidează statutul de reţea socială care poate ajuta cu adevărat oamenii.

Misterul verighetei găsite la Mamaia a fost elucidat! Mii de internauţi răsuflă uşuraţi
Sursa foto: Facebook / Vera Isailă
de Alexandra Dima    |    11 Aug 2021   •   11:06

„Am găsit verigheta din fotografie în stațiunea Mamaia, pe plaja imediat următoare pasarelei albe, în dreptul localurilor Melody și Mokai (astăzi Mako), în nisip. Am lăsat fotografie și cu locația. Verigheta a fost găsită în data de 8 august 2021. Îl/O rog pe cel/cea care a pierdut-o să mă contacteze în privat și să îmi scrie ce este inscripționat în interiorul verighetei, ca să mă asigur că identific proprietarul corect. O pot trimite prin curier oriunde în țară”, a anunțat, pe Facebook Vero Isăilă, o tânără din Cluj, aflată în vacanță la mare, care a găsit bijuteria.

Imediat, oamenii s-au mobilizat prin intermediul reţelei sociale şi au distribuit postarea într-un număr impresionant. Ceea ce părea aproape imposibil s-a întâmplat: proprietara verighetei a fost găsită iar simbolul căsniciei sale returnat. 

"Cu mare bucurie vă anunţ că am găsit-o pe posesoarea verighetei", a anunţat Vero pe Facebook, asigurându-i pe internauţi că a verificat să nu fie vorba de o impostură. Femeia care a revendicat bijuteria a ştiut să spună exact cuvintele gravate în interior, precum şi traseul din seara în care a pierdut bijuteria pe plajă.

Verighetă găsită de o tânără pe plajă, în Mamaia: ”O pot trimite prin curier oriunde în țară”

 

 

×
Subiecte în articol: Mamaia
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close