Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine este autorul mesajului "Nu te mai preocupa, ești frumoasă astăzi!". Povestea lui Alex

Cine este autorul mesajului "Nu te mai preocupa, ești frumoasă astăzi!". Povestea lui Alex

Cine este autorul mesajului "Nu te mai preocupa, ești frumoasă astăzi!". Povestea lui Alex
Sursa foto: foto: b365.ro
21 Iul 2016   •   13:53

De luni de zile, toate staţiile de metrou din Bucureşti şi numeroase panouri stradale sunt invadate de mesajul "Nu te mai preocupa eşti frumoasă astăzi". Acestea sunt semnate de Alex, un bucureştean care a reuşit să bucure femeile din Capitală într-un mod în care puţini pot să o facă, prin câteva cuvinte simple, dar cu un impact extrem de puternic, scrie b365.ro.

Cine este el şi de ce a ales să facă asta puteţi afla din interviul de mai jos. Totul a început în pasajul de la Unirii, în data de 8 martie, cu un singur mesaj scris cu un marker pe un perete, însă aceste vorbe au devenit în scurt timp virale şi au împânzit oraşul, aducând un zâmbet pe chipul multor doamne şi domnişoare de toate vârstele. Mai mult, acestea au depăşit graniţele Bucureştiului, ajungând şi în alte oraşe din ţară. În spatele lor se află ideea unui artist, un om complex, mereu cu zâmbetul pe buze, care a reuşit să transforme o pasiune într-un stil de viaţă.

Alexandru Sassu este un tânăr de 30 de ani din Bucureşti, de profesie make-up artist, care după aproape un deceniu de muncit în corporaţii a ajuns să îşi găsească adevărata pasiune şi menire în viaţă, riscând totul. Astfel, el a lăsat în urmă un job confortabil, de birou, într-o bancă, cu un salariu bun şi şi-a dedicat aproape un an din viaţă dezvoltării unei alt fel de cariere, fără costum şi cravată, aceea de a aduce pe chipul femeilor pe care le machiază un zâmbet şi un sentiment profund de dragoste de sine. Mai mult de atât, în timpul liber compune versuri, înregistrează piese hip-hop şi joacă FIFA. Povestea lui este una fascinantă şi demonstrează că visele devin realitate atunci când crezi cu adevărat în ele.

Mai multe, pe b365.ro.

×
Subiecte în articol: metrou
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close