Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine este bărbatul suspectat că a omorât o tânără pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale

Cine este bărbatul suspectat că a omorât o tânără pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale

Cine este bărbatul suspectat că a omorât o tânără pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale
20 Mai 2019   •   10:28

Drăgoi Ionuţ Marius (23 de ani) din comuna prahoveană Râfov este principalul suspect al unei crime care a avut loc, vineri 17 mai, în Prahova. Bărbatul este acuzat că a omorât o tânără de 19 ani pentru că femeia a refuzat să întreţină relaţii sexuale.

Tânărul din comuna Râfov nu este la prima faptă comisă cu violenţă. El a mai fost condamnat, în mai 2017, de către Judecătoria Ploieşti la închisoare cu executare. A primit o pedeapsă de un an şi cinci luni pentru ameninţare şi tâlhărie. 

Revenit în comuna natală, Drăgoi s-a mutat la o stână din satul Sicrita împreună cu tânăra pe care avea s-o omoare. Relaţia dintre tineri nu a funcţionat. Bărbatul i-a reproşat fetei că nu se ocupă aşa cum trebuie de gospodărie şi a decis să o ducă înapoi părinţilor ei. Vineri, cei doi s-au întâlnit întâmplător, iar fata a insistat să meargă din nou la stână şi s-a urcat cu forţa în căruţa bărbatului. Pe drumul de întoarcere, la marginea unei păduri, Drăgoi i-a cerut tinerei să întreţină relaţii sexuale, însă aceasta a refuzat. A fost bătută, violată şi apoi înjunghiată cu un cuţit. Cadavrul ei a fost descoperit, duminică, de către un localnic. Acesta a decalrat poliţiştilor că a găsit corpul dezbrăcat de la brâu în jos, cu multiple răni în zona gâtului şi în zona pubiană, scrie adevarul.ro.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close