Antena 3 CNN Actualitate Locale Clipe cumplite pentru o bătrână din Hunedoara. A fost violată și tâlhărită de un bărbat de 52 de ani

Clipe cumplite pentru o bătrână din Hunedoara. A fost violată și tâlhărită de un bărbat de 52 de ani

Clipe cumplite pentru o bătrână din Hunedoara. A fost violată și tâlhărită de un bărbat de 52 de ani
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Mai 2019   •   20:53

Un bărbat de 52 de ani, din judeţul Dolj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a violat şi tâlhărit o femeie în vârstă de 71 de ani din comuna Şoimuş, judeţul Hunedoara, care locuia singură în casă, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara. 

"Poliţiştii au fost alertaţi la câteva ore de la comiterea faptei de către fiul femeii. Se pare că prezumtivul autor a pătruns în locuinţă prin spargerea unui geam şi a aplicat femeii mai multe lovituri pentru a o obliga să întreţină relaţii sexuale cu acesta, dar şi să-i dea suma de bani pe care o deţinea în locuinţă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Suspectul a fost identificat de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore, după care, în urma probatoriului administrat, o instanţă a Judecătoriei Deva a decis ca bărbatul să fie arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close