Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil de 1 an și 6 luni, ajuns în comă la spital. Concubinul mamei sale l-a snopit în bătaie

Copil de 1 an și 6 luni, ajuns în comă la spital. Concubinul mamei sale l-a snopit în bătaie

Un copil de un an și șase luni din Bistrița-Năsăud a ajuns în comă la spital, după ce a fost snopit în bătaie de concubinul mamei sale.

Copil de 1 an și 6 luni, ajuns în comă la spital. Concubinul mamei sale l-a snopit în bătaie
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    08 Aug 2021   •   10:28

Copilul a fost lovit puternic în zona capului și avea vânătăi pe tot corpul.

La scurt timp după ce a fost dus la spital, starea lui s-a agravat, iar medicii au decis să îl opereze de urgență.

Concubinul femeii a negat că l-ar fi bătut pe micuț, iar acum, cei de la Protecția Copilului și polițiștii fac verificări în acest sens.

”La data de 4 august a.c., polițitii Secției 3 ai Poliției Rurale Lechinţa s-au sesizat din oficiu în cazul unui minor de un an şi 6 luni din Sânmihaiu de Câmpie, care prezenta mai multe leziuni pe corp. În urma cercetărilor desfăşurate şi a unei constatări medico-legale s-a constatat faptul că leziunile suferit de minor necesită pentru vindecare 40-45 zile de îngrijiri medicale.

Față de de persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 28 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, în data de 7 august a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a declarat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea documentării infracţiunii de violenţă în familie.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close