Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil care conducea o maşină, urmărire ca în filme, cu focuri de armă, pe străzile din Ghidici

Copil care conducea o maşină, urmărire ca în filme, cu focuri de armă, pe străzile din Ghidici

Un copil, prins de un echipaj de Poliţie când conducea o maşină, a pornit într-o urmărire ca în filme, cu focuri de armă, pe străzile din comuna Ghidici, judeţul Dolj.

Copil care conducea o maşină, urmărire ca în filme, cu focuri de armă, pe străzile din Ghidici
Sursa foto: Poliţia Română
de Alin Tarnovschi    |    10 Aug 2022   •   13:07

Potrivit IPJ Dolj, totul s-a întâmplat seara trecută (9 august 2022), atunci când polițiști au făcut semnale regulamentare de oprire unui autoturism ce circula pe DN 55 A, în comuna Ghidici.

Pentru că șoferul nu a oprit, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia pe mai multe străzi din comună.

Pe imaginile filmate de unul dintre agenţi se poate observa cum şoferul de 15 ani conduce cu viteză pe străzile din comună, putând provoca în orice moment un accident. În tot acest timp, poliţiştii îl somează prin staţie să tragă pe dreapta, însă copilul îşi continuă cursa nebună.

Pe un câmp din extravilanul localității, șoferul și pasagerul din mașină au abandonat autoturismul și au fugit.

Ei au refuzat să se oprească la somațiile polițiștilor, care au executat două focuri de avertisment în plan vertical, șoferul fiind prins și imobilizat.

În urma legitimării celor doi s-a stabilit că la volanul mașinii s-a aflat un minor de 15 ani, din comuna Ghidici, care nu are permis de conducere, în maşină cu el aflându-se şi un tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate, în calitate de pasager.

Pe numele minorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, notează Mediafax.

În urma folosirii armamentului nu au rezultat victime omenești sau distrugeri de bunuri, precizează polițiștii.

×
Subiecte în articol: Ghidici Dolj
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close