Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil s-a sinucis la doar 12 ani. Băiatul a fost găsit spânzurat într-o anexă din gospodărie

Un copil s-a sinucis la doar 12 ani. Băiatul a fost găsit spânzurat într-o anexă din gospodărie

Copilul de 12 ani era din localitatea Bogdănești, județul Suceava și se afla în grija unui asistent maternal. Înainte să își pună capăt zilelor, băiatul a discutat cu o rudă, dar nu sunt cunoscute detalii despre convorbirea lor.

Un copil s-a sinucis la doar 12 ani. Băiatul a fost găsit spânzurat într-o anexă din gospodărie
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    16 Apr 2021   •   18:15

Băiatul locuia alături de asistentul maternal în localitatea din județul Suceava și a ales să își pună capăt zilelor într-un mod aspur și cumplit. Copilul în vârstă de 12 ani s-a spânzurat, într-o anexă a gospodăriei.

Tragedia s-a produs în cursul zilei de joi, 15 aprilie, iar autoritățile au demarat o anchetă penală.

Băiatul era încadrat în grad de handicap din anul 2019 și se afla în grija unui asistent maternal, informează Adevărul.

Înainte să își pună capăt zilelor, băiatul ar fi vorbit la telefon cu o rudă se sânge, dar nu sunt cunoscute detalii despre ceea ce au discutat.

Asistentul maternal s-ar fi aflat la domiciliu în ziua respectivă, iar copilul a purtat o conversație telefonică cu o rudă, apoi a ieșit din casă. Văzând că băiatul nu mai revin în casă, asistentul maternal a mers în curte.

Din păcate, copilul a fost găsit spânzurat, într-una dintre anexele gospodăriei. Asistentul a sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat o ambulanță, însă medicii nu au mai avut cum să-l salveze.

În acest caz, polițiștii au demarat o anchetă și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din cuplă, fiind cercetări în desfășurare, pentru stabilirea circumstanțelor în care s-au petrecut evenimentele.  

×
Subiecte în articol: copil sinucidere
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close