Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de trei ani, din Botoşani, a fost atacat de un roi de albine şi înţepat de zeci de ori, în curtea bunicilor

Un copil de trei ani, din Botoşani, a fost atacat de un roi de albine şi înţepat de zeci de ori, în curtea bunicilor

Un copil de trei ani a fost atacat de un roi de albine, în curtea bunicilor săi, în Botoşani. Băiatul a fost înţepat de zeci de ori, iar familia a sunat la numărul de urgenţă 112.

de Alexandra Axinia    |    03 Iul 2023   •   12:06

Au fost clipe de coșmar pentru un copil de trei ani, care a fost atacat de un roi de albine. Micuțul a fost înțepat de peste 70 de ori în timp ce se juca în curtea bunicilor din Botoșani.

Din fericire, copilul nu a intrat în șoc anafilactic.

Citește și: O femeie aleargă ursul care i-a intrat în curte, în Buzău şi a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil 

Incidentul s-a petrecut în acest weekend în Botoșani, atunci când copilul a mers cu părinții în vizită la bunicii, care aveau mai mulți stupi de albine în grădină. 
Copilul se juca la o distanță destul de mare de acești stupi.

La un moment dat, părinții au auzit țipetele copilului. Când au ajuns la el, micuțul era deja înconjurat de un roi de albine care îl înțepau.

Adulții au reușit să-l scoată rapid dintre insecte și l-au dus imediat la spital. Peste 74 de ace de albine au scos medicii din trupul copilului. Din fericire, cel mic nu a intrat în șoc anafilactic, dar a fost internat pentru 24 de ore pentru a fi supravegheat de medici.

Specialiștii recomandă ca în această perioadă, când sunt călduri foarte mari, oamenii să evite stupii de albine.

×
Subiecte în articol: albine șoc anafilactic Botoșani
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close