Antena 3 CNN Actualitate Locale Creați-vă cont pe e-drpciv.ro și faceți chestionare auto

Creați-vă cont pe e-drpciv.ro și faceți chestionare auto

Creați-vă cont pe e-drpciv.ro și faceți chestionare auto
02 Feb 2018   •   12:25

Vreți să faceți chestionare auto suplimentare? Creați-vă cont pe e-drpciv.ro. Pe acest site veți găsi chestionare auto drpciv, care cuprind întrebări ce sunt date și la examenul oficial.

În plus, pe acest site vi se pune la dispoziție un mediu de învățare, un concept implementat de echipa e-drpciv cu scopul de a vă ajuta să învățați mult mai ușor legislația rutieră în vederea obținerii permisului auto.

De îndată ce vă veți face cont pe site, veți putea începe pregătirea folosindu-vă de toate instrumentele puse la dispoziție. Veți beneficia de cursul de legislație în format pdf, codul rutier simplificat, de fișierul cu semnificația indicatoarelor și marcajelor și regulamentul simplificat.

Pentru a vă ajuta în procesul de învățare, administratorii site-ului au simplicat învățarea, eliminând din codul rutier și din regulament, paragrafele care nu sunt importante pentru obținerea permisului categoria B. Astfel, dacă respectați indicațiile de pe site, în 2-3 săptămâni ar trebui să terminați de învățat.

Pentru o eficiență maximă ar trebui să faceți mediul de învățare de 2 ori și chestionare drpciv până ridicați indicatorii de performanță pe verde. Acești indicatori se calculează după fiecare chestionar finalizat, respectând un algoritm dezvoltat de echipa site-ului. Ei indică cu mare precizie rezultatul pe care îl veți obține la sală.

De asemenea, mediul de învățare de pe acest site este singurul mediu care reține întrebările la care ați răspuns greșit și salvează sesiunea, astfel încât vi se dă posibilitatea să reluați întrebările mai târziu.

Peste 500.000 de utilizatori au folosit acest site și au reușit să promoveze sala cu brio, obținând punctaj maxim. După cum deja am precizat, datorită acestui site veți reuși să învățați mult mai ușor legislația rutieră. În plus, datorită chestionarelor puse la dispoziție, vă veți putea verifica evoluția învățării.

Pe parcursul învățării vă veți da seama că rețineți totul mult mai ușor datorită informațiilor simplificate. Bine gândit și pus la punct, mediul de învățare vă dă șansa să învățați legislația rutieră mai repede decât vă așteptați.

Odată lecția învățată, emoțiile vor dispărea, iar la examen veți merge mult mai relaxați. Acest lucru vă va permite să vă concentrați mai bine asupra întrebărilor din chestionar.

Dacă examenul de sală pentru obținerea permisului auto se apropie cu pași repezi, nu mai zăboviți și creați-vă cont pe e-drpciv.ro. Începeți pregătirea și faceți chestionare. De ce să vă creați cont? Fiindcă acesta este necesar pentru a ține evidența învățării și modului cum evoluează pregătirea.

Monitorizarea învățării este importantă pentru a afla la ce nivel vă aflați și cât mai trebuie să vă pregătiți pentru a lua sala cu punctaj maxim.

Este adevărat, codul rutier nu este deloc ușor, însă dacă îl veți învăța pe cel simplificat, cu siguranță veți obține punctajul maxim.

În plus, obținerea punctajului maxim poate fi un indicator al faptului că aveți cunoștințe solide de legislație rutieră, foarte importante pentru siguranța dvs. și a celorlalți participanți la trafic.

Un alt lucru interesant și foarte util pus la dispoziție de echipa acestui site, este posibilitatea de a fi monitorizați în procesul de pregătire de către instructorii dvs.

E-drpciv.ro este singurul site care oferă această facilitate. Instructorii vă pot monitoriza pregătirea prin crearea unui cont pe site. Ei trebuie să dea clic pe secțiunea Instructori Auto și, odată creat contul, pot să înceapă monitorizarea.

Există mulți instructori care nu monitorizează pregătirea elevilor. Astfel, în momentul în care elevii se prezintă la examen ei nu știu dacă sunt bine pregătiți. Din păcate, află nivelul pregătirii acestora după afișarea rezultatelor, când descoperă că elevii lor au picat examenul.

Demonstrați-le cât de bine pregătiți sunteți și îndemnați-i să vă monitorizeze cunoștințele prin crearea unui cont. Ei se pot înscrie gratuit. După înscriere, pot genera niște coduri pentru voi, pentru ca voi să puteți utiliza site-ul gratuit în baza codului primit.

După cum puteți observa, totul este mult mai simplu datorită acestui site. Pregătirea pentru examenul de sală în vederea obținerii permisului auto nu a fost niciodată mai ușoară. Profitați de facilitățile pe care le oferă site-ul e-drpciv.ro și pregătiți-vă cum se cuvine pentru examen.

Înainte însă de a începe pregătirea, nu uitați să citiți secțiunea Întrebări Frecvente. Aici veți descoperi răspunsuri la diverse întrebări legate de modul în care funcționează site-ul și nu numai. Acestea vă ofera șansa de a clarifica orice nelămurire legată de site sau de chestionarele auto. Citiți-le cu atenție iar apoi începeți pregătirea. Mult succes!

 

 

 

 

 

 


 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close