Antena 3 Actualitate Locale Cum a ajuns o tânără pictoriță din Timișoara salvatoare de păsări

Cum a ajuns o tânără pictoriță din Timișoara salvatoare de păsări

30 Ian 2016   •   16:27
Cum a ajuns o tânără pictoriță din Timișoara salvatoare de păsări
Sursa foto: foto: facebook

Pictoriţa Silvia Moldovan, absolventă a Facultăţii de Arte din Timişoara, îşi dedică o bună parte din viaţă salvării înaripatelor bolnave. Tânăra a improvizat un fel de spital într-o hală dezafectată. Oricine găseşte o pasăre bolnavă, rănită, lovită de maşină sau atacată de alte animale are posibilitatea să apeleze la un veritabil serviciu de urgenţe, scrie adevarul.ro.

Înaripatele sunt preluate de Silvia Moldovan (32 de ani), o artistă din Timişoara devenită mama păsărilor rănite. Tânăra pictoriţă, absolventă a Facultăţii de Arte a Universităţii de Vest, nu şi-a dorit neapărat acest statut, însă acum nu mai poate da înapoi.   „Nu e o pasiune. Nici nu pot să spun că asta îmi doresc cel mai mult să fac, dar aşa s-a întâmplat. Totul a început acum şapte ani, când, în drum spre cursurile de la facultate, am întâlnit mulţi porumbei bolnavi. I-am luat şi m-am dus la veterinar cu ei. Medicilor de acolo le era cumva ruşine să ceară bani, dar nici nu le convenea să mă tot duc“, a declarat Silvia Moldovan.

Povestea completă, pe adevarul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close