Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum arată apartamentul din Cluj de 90 mp care ”își cheamă stăpânul cu energia și vibrația lui”

Cum arată apartamentul din Cluj de 90 mp care ”își cheamă stăpânul cu energia și vibrația lui”

Un apartament din Cluj cu o suprafaţă de 90 mp a fost scos la vânzare de un agent imobiliar cu un mesaj inedit.

Cum arată apartamentul din Cluj de 90 mp care ”își cheamă stăpânul cu energia și vibrația lui”
Sursa foto: Wikipedia
de Claudia Popovici    |    29 Iun 2022   •   19:51

Prețul locuințelor din România a explodat! Acest lucru produce îngrijorări în rândul a milioane de români care cu greu își mai permit să obțină un credit pentru a-și achiziționa un apartament sau casă.

Printre orașele cu cele mai scumpe prețuri la locuinţe din România se regăsesc Cluj, Brașov, Timișoara, Constanța și București.

Recent, o agenție imobiliară din Cluj a scos la vânzare un apartament de 90 mp cu un mesaj inedit. 

”Atunci când îți dorești într-adevăr o proprietate cu o terasă deosebită - o simți, o vrei și dacă nu știi cum sa o alegi te atrage ea pe tine! Cred ca fiecare imobil își cheamă stăpânul pe energia si vibrația lui!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vă prezint o proprietate la cheie cu adevărat specială”, spune agentul imobiliar care despre apartamentul din Cluj de 90 de mp pus la vânzare la preţul de 400.000 de euro, citat de stiridecluj.ro

Potrivit anunțului, apartamentul este la etajul doi în cartierul Bună Ziua din Iaşi şi are trei camere (2 dormitoare și un living cu bucătărie), dar și o terasă. Stăpânul care îl va alege va beneficia şi de loc de parcare, acesta fiind inclus în preţ. 

×
Subiecte în articol: apartament Cluj agent imobiliar
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close