Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum s-a răzbunat o mamă din Constanța pe bărbatul care a lăsat-o însărcinată pe fiica ei de 16 ani. Gestul ei a devenit viral imediat

Cum s-a răzbunat o mamă din Constanța pe bărbatul care a lăsat-o însărcinată pe fiica ei de 16 ani. Gestul ei a devenit viral imediat

Cum s-a răzbunat o mamă din Constanța pe bărbatul care a lăsat-o însărcinată pe fiica ei de 16 ani. Gestul ei a devenit viral imediat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Iun 2019   •   11:43

După ce a încercat de mai multe ori să-l găsească pe bărbatul care i-a lăsat fata de 16 ani însărcinată, o mamă disperată din Constanța i-a transmis un mesaj chiar pe capota mașinii, pentru a-l face de râs în fața lumii!

Un caz care cu siguranță necesită ancheta Poliției a avut loc în Constanța, acolo unde mama unei fete de 16 ani acuză un bărbat că i-ar fi lăsat fiica însărcinată, scrie cancan.ro.

După încercări repetate de a-l înfrunta pe individ, însă fără să-l găsească personal până acum, femeia a găsit o formă de a se răzbuna cumva pe acesta.

Ea a mers în fața blocului în care louciește bărbatul, i-a identificat mașina, și i-a lăsat scris un mesaj chiar pe capotă pentru a vedea toată lumea ce ispravă a făcut!

”Ți-ai bătut joc de fata mea de 16 ani. Te-ai culcat cu ea și ai lăsat-o gravidă și mai ai și p… mică. Pedofil insectat”, i-a scris femeia pe mașină.

Vezi foto aici.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close