Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum să iei o amendă rutieră în Vaslui, deşi nu ai fost niciodată acolo

Cum să iei o amendă rutieră în Vaslui, deşi nu ai fost niciodată acolo

Cum să iei o amendă rutieră în Vaslui, deşi nu ai fost niciodată acolo
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Apr 2017   •   15:17

Un tânăr din Timişoara a primit acasă un proces verbal prin care e anunţat că a primit o amendă 1.305 lei. Acolo scria că bărbatul ar fi fost surprins conducând o căruţă în judeţul Vaslui, afându-se sub influenţa bătuturilor alcoolice, potrivit adevarul.ro.

Șocant este faptul că bărbatul nu a fost niciodată în judeţul Vaslui. Prima care l-a luat la întrebări a fost logodnica sa, cea care a şi primit plicul şi care, evident, îl ştia la muncă în ziua în care, potrivit poliţiştilor din Huşi, ”conducea căruţa pe drumurile din Vaslui beat criţă”.

Marius Oprea afirmă că nu a fost niciodată în judeţul Vaslui, nu are cunoştinţe sau prieteni din zona Moldovei şi niciodată nu şi-a pierdut vreun document.

Bărbatul sunat la Poliţia din Vaslui, unde i s-a comunicat că amenda nu poate fi anulată decât dacă este contestată în instanţă. Evident, la instanţa din judeţul Vaslui, unde s-a constatat contravenţia. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au precizat că au fost sesizaţi de bărbatul din Timişoara, iar la nivelul Biroului Rutier Huşi s-au dispus o serie de verificări.

 „În data de 12 aprilie, la sediul IPJ Vaslui s-a primit o sesizare din partea unui barbat din judetul Timiş care contestă o scanţiune contravenţională aplicată de poliţiştii Biroului Rutier Huşi pe raza comunei Padureni. Plângerea a fost inaintata la Judecatoria Huşi, spre competentă soluţionare. Urmează ca la solicitarea instanţei, să fie pusă la dispoziţie documentaţia necesară pentru clarificarea situaţiei”, a declarat Iulian Petre, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Omul spune că va stabili împreună cu un avocat cum va acţiona pentru a trage la răspundere pe cei care se fac vinovaţi pentru această situaţie.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close