Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a murit într-o Dacia 1310 ruptă în două, după un accident între Constanţa şi Tulcea

O femeie a murit într-o Dacia 1310 ruptă în două, după un accident între Constanţa şi Tulcea

O femeie a murit, în această dimineaţă, într-o Dacia 1310 ruptă în două, după un accident cumplit între Constanţa şi Tulcea.

O femeie a murit într-o Dacia 1310 ruptă în două, după un accident între Constanţa şi Tulcea
Sursa foto: ISU Tulcea
de Alin Tarnovschi    |    14 Apr 2021   •   12:25

"În jurul orei 09:00, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A între localitatea Topolog și Saraiu.

În accident a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.

La fața locului s-au deplasat 5 echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de pompieri Babadag, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

În urma accidentului rutier a rezultat o victimă încarcerată. Pompierii au procedat pentru extragerea victimei, în vârstă de 53 ani. 

Din nefericire, femeia, prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ pronunțând decesul.

De asemenea, au fost prezenți la locul evenimentului 2 echipaje de pompieri din cadrul ISU „Dobrogea” Constanța și lucrători din cadrul IPJ Tulcea", se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.

×
Subiecte în articol: accident Constanța Tulcea
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close