Antena 3 CNN Actualitate Locale "Cod roșu de acrobații", la deschiderea FITS, în Sibiu. Mii de oameni au fost prezenți în Piața Mare

"Cod roșu de acrobații", la deschiderea FITS, în Sibiu. Mii de oameni au fost prezenți în Piața Mare

Mii de oameni au fost întâmpinați în această seară cu "Cod roșu de acrobații" la deschiderea Festivalului de Teatru din Sibiu.

"Cod roșu de acrobații", la deschiderea FITS, în Sibiu. Mii de oameni au fost prezenți în Piața Mare
Sursa foto: turnulsfatului.ro
de Ioana Mircea    |    24 Iun 2023   •   00:01

Festivalul Internațional de Teatru ediția 2023 s-a deschis oficial astăzi. Mii de oameni au fost prezenți în Piața Mare pentru a admira unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale festivalului, "Cod Roșu de acrobații”, care a început la ora 21:15.

Participanții au imortalizat momentele cu telefoanele, s-au bucurat de fiecare minut al spectacolului, iar la final i-au aplaudat îndelungat pe acrobații de la Gratte Ciel, veniți din Franța pentru FITS.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Spectacolul a durat 12 minute, timp în care 250 de drone luminoase, efecte pirotehnice și un magnetic show de lasere care a animat povești și emoții, din sunet, mișcare și lumină, în cadrul unui eveniment auditiv și vizual de proporții.

Citește și: Festivalul SAGA aduce împreună 200.000 de oameni, în weekend, la București | "Cred că este cel mai mare, din toate timpurile, din Capitală" 

Muzica ineditului show a fost compusă special de Electric Brother și Vlaicu Golcea și a adus tema #wonder pe cerul de deasupra Teatrului „Radu Stanca“ din Sibiu.

Anul acesta, FITS se desfășoară în perioada 23 iunie – 2 iulie și cuprinde cel mai mare număr de evenimente de până acum, 809. Dintre acestea, 381 sunt spectacole indoor, 160 sunt spectacole outdoor și 428 evenimente speciale. Tema din acest an este „Miracol”, potrivit turnulsfatului.ro.

×
Subiecte în articol: fits 2023 Sibiu
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close