Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire șocantă la Mamaia! Un american droga și viola bărbați pe care îi găsea în cluburile din stațiune

Descoperire șocantă la Mamaia! Un american droga și viola bărbați pe care îi găsea în cluburile din stațiune

Descoperire șocantă la Mamaia! Un american droga și viola bărbați pe care îi găsea în cluburile din stațiune
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Iun 2017   •   17:35

Descoperire șocantă la Mamaia. Un american, student la Medicină, droga și viola bărbați pe care îi găsea în cluburile din stațiune.

Adevărul a ieșit la iveală, după ce polițiștii de la rutieră au oprit un bărbat la un control de rutină. Acesta le-ar fi spus că a fost drogat de un străin în club. Oamenii legii au investigat ipoteza, iar după câteva zile, un alt bărbat s-a prezentat la poliție pentru a reclama același lucru, scrie Libertatea.

Imediat, oamenii legii au organizat un flagrant, iar duminică seara suspectul, un student american în vârstă de 35 de ani, venit la Constanța pentru a studia Medicina, a încercat să drogheze din nou o victimă într-un club din Mamaia, însă de această dată era un polițist sub acoperire.

După ce a fost reținut, în locuința suspectului au descins polițiștii, care au descoperit zeci de flacoane cu medicamente, dar și cinci laptop-uri, șapte telefoane mobile, dar și diverse sticle cu substanțe despre care se crede că ar fi fost folosite pentru a-și droga victimele.

×
Subiecte în articol: descoperire socanta Mamaia
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close