Antena 3 CNN Actualitate Locale Detalii din ancheta morții femeii de afaceri găsită pe plajă la Mamaia. Ce s-a descoperit la autopsie

Detalii din ancheta morții femeii de afaceri găsită pe plajă la Mamaia. Ce s-a descoperit la autopsie

Detalii din ancheta morții femeii de afaceri găsită pe plajă la Mamaia. Ce s-a descoperit la autopsie
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Mai 2019   •   11:31

Ancheta privind moartea femeii de afaceri din București, găsită fără suflare pe plajă la Mamaia, continuă, fiind anunțate rezultatele autopsiei.

Necropsia a evidențiat că decesul a survenit prin asfixie mecanică urmare a înecului, urmând să fie realizate și analizele toxicologice, la Institutul Mina Minovici din Capitală, potrivit replicaonline.ro.

Femeia de afaceri în vârstă de 46 de ani, mama a trei copii, două fetițe și un băiat, a fost găsită fără viață, marți dimineață, pe plaja de la Mamaia. Ea a lăsat un bilet de adio în care a scris că ar fi fost drogată timp de 30 de ani de soțul ei și că, prin gestul său, “a ales să fugă din captivitate”.

„Am decis să-mi iau viața din cauza situației în care mă aflu. Sunt drogată de propriul soț, am ales să fug din captivitate. Să trăiești 30 de ani drogată fără să știi este foarte greu, m-a pus în dificultate, să acționez fără rușine. Am tot luptat cu morile de vânt”, a scris femeia înainte să fie găsită decedată.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close