Antena 3 CNN Actualitate Locale Detaliu înfiorător din ancheta privind presupusa ucidere a Alexandrei de către un mecanic din Caracal. Părinții au recunoscut imediat ceea ce li s-a arătat

Detaliu înfiorător din ancheta privind presupusa ucidere a Alexandrei de către un mecanic din Caracal. Părinții au recunoscut imediat ceea ce li s-a arătat

Detaliu înfiorător din ancheta privind presupusa ucidere a Alexandrei de către un mecanic din Caracal. Părinții au recunoscut imediat ceea ce li s-a arătat
26 Iul 2019   •   17:48

Părinții Alexandrei Alexandrei Măceșanu, tânăra din Caracal, care ar fi fost măcelărită de un mecanic din Olt, au recunoscut cerceii fetiței la locul crimei.

Poliţiştii au efectuat, vineri dimineaţa, o percheziţie la domiciliul unui bărbat din oraşul Caracal, într-un caz de dispariţie a unei fete de 15 ani. 

Miercuri, minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, ocazie cu care a spus că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. 

"Pe timpul discuţiei cu dispecerul de la Poliţie, apelanta nu a reuşit să furnizeze date privind adresa/locaţia în care se află, dar a furnizat o adresă de pe o carte de vizită pe care o găsise în locaţia în care se afla. Apelanta a menţionat că nu ştie dacă adresa de pe cartea de vizită este cea în care se află la momentul apelului", arată Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. 

La locuinţa bărbatului, mecanic auto de profesie, au găsite rămăşiţe care par a fi de natură umană. Astfel, într-un butoi au fost identificate oseminte, dar şi bijuterii ce par a fi ale fetei dispărute pe data de 24 iulie. 

De asemenea, poliţiştii iau în calcul şi varianta ca în acel butoi să existe şi rămăşiţele unei alte fete, dispărută în urmă cu două luni în zona respectivă. 

Bărbatul este suspectat că ar fi luat în maşină, la ocazie, tinere din comunele învecinate oraşului Caracal, apoi le ducea acasă. Casa bărbatului este împrejmuită cu ziduri din cărămidă şi ciment şi în grădină ar avea săpate gropi umplute cu apă. În ultimul apel telefonic, fata de 15 ani ar fi spus că e într-o curte cu mulţi câini. 

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani măcelărită în Olt: „Mă aflu într-o casă veche, are doi câini-lup...”

Mărturia unei foste angajate a bărbatului bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal. „Mi-a spus că îmi dă bani să mă culc cu el. Îi plăceau filmele de groază”

Noi dezvăluiri șocante despre mecanicul auto din Caracal. Ce spune o femeie care a lucrat ca bucătăreasă pentru el

Poliția, despre cazul fetelor dispărute din Caracal: Fata a sunat și a spus că se află într-o curte cu mulți câini

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur

Mihaela Luiza Melencu a fost văzută ultima dată în timp ce era luată la ocazie. „Parcă a înghiţit-o pământul”, spunea mama ei

Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close