Antena 3 CNN Actualitate Locale Dezvăluirile făcute de părinții fetei care acuză un polițist din Iași că a încercat să o abuzeze sexual: „A dus-o în dormitor și...”

Dezvăluirile făcute de părinții fetei care acuză un polițist din Iași că a încercat să o abuzeze sexual: „A dus-o în dormitor și...”

Dezvăluirile făcute de părinții fetei care acuză un polițist din Iași că a încercat să o abuzeze sexual: „A dus-o în dormitor și...”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    12 Ian 2018   •   08:25

O adolescentă de 16 ani acuză un agent de poliție din Iași că ar fi încercat să o abuzeze sexual. După ce joi au stat întreaga zi la audieri, părinţii copilei au făcut mărturisiri cutremurătoare.

Ştiau că fiica lor îl mai ajuta pe omul legii la muncă prin gospodărie, dar nu le-a venit să creadă când aceasta a ajuns acasă plângând şi tremurând, după cum spun ei. Adolescenta le-a povestit că, în timp ce a fost pusă la treburi casnice, individul a profitat de lipsa soţiei şi a avut un comportament nepotrivit.

Tatăl: „A dus-o în dormitor, s-a pus pe pat şi i-a zis dă-mi un pupic. Fata nu a fost de acord. atunci el a început, a sărutat-o. Apoi a împins-o pe pat”.

Adolescenta va fi supusă unei expertize medico-legale şi urmează să intre într-un program de consiliere psihologică.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close