Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri din Botoșani au furat mașina cu pomenile unui vecin, cu vin și colivă

Doi tineri din Botoșani au furat mașina cu pomenile unui vecin, cu vin și colivă

Doi tineri din Botoșani au furat mașina cu pomenile unui vecin, cu vin și colivă
24 Apr 2018   •   10:39

Doi adolescenți din Botoșani au furat mașina cu pomenile unui vecin, pregătite pentru parastasul de șapte ani al soției. Tinerii, care au pus la cale jaful, au plecat cu vinul, rachiul și coliva, pe care bărbatul voia să le împartă la cimitir. Aceștia au fost urmăriți de polițiști și s-au ales cu dosar penal pentru furt și conducere fără permis.

Cazul neobișnuit s-a petrecut în localitatea Românești, județul Botoșani. Potrivit Monitorul de Botoșani, Costache L. a pregătit încă de vineri seara pomenile pentru parastasul de șapte ani al soției sale. Coliva, vinul, rachiul și alte bucate, pe care voia să le împartă la cimitir, le-a lăsat în mașina pe care a parcat-o în curte. Omul a lăsat chiar și cheile în contact, fără să știe că a fost urmărit de doi adolescenți care au pus la cale un jaf.

Unul dintre tineri s-a urcat la volan și au plecat spre Iași. După aproape două ore de condus, în localitatea Popricani, un echipaj al Poliție de Frontieră i-a somat să oprească mașina. Adolescentul aflat la volan n-a schițat niciun gest că ar vrea să se oprească și a urmat o urmărire ca-n filme.

Tinerii au fost prinși și duși la audieri la sediul Poliției de Frontieră.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close