Antena 3 CNN Actualitate Locale Dorel e din Vaslui și ani de-a rândul și-a violat fiicele împreună cu un pușcăriaș. Era dezmăț aproape în fiecare zi și la un moment dat vecinii au mers la poliție să spună tot. E incredibil ce s-a petrecut apoi

Dorel e din Vaslui și ani de-a rândul și-a violat fiicele împreună cu un pușcăriaș. Era dezmăț aproape în fiecare zi și la un moment dat vecinii au mers la poliție să spună tot. E incredibil ce s-a petrecut apoi

Dorel e din Vaslui și ani de-a rândul și-a violat fiicele împreună cu un pușcăriaș. Era dezmăț aproape în fiecare zi și la un moment dat vecinii au mers la poliție să spună tot. E incredibil ce s-a petrecut apoi
Sursa foto: Foto: vremeanoua.ro
27 Mai 2019   •   23:55

Scene parcă desprinse din film au avut loc în localitatea Ferești, județul Vaslui. Un bărbat de 51 de ani a fost protagonistul unui gest care a revoltat o țară întreagă.

Dorel Buhăescu, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a fost surprins cu pantalonii în vine, violându-și patru fiice, trei dintre ele minore.

Acesta nu era singur, ci însoțit de concubinul uneia dintre fete, un fost pușcăriaș condamnat în trecut pentru că și-a violat mama. 

Cei doi au fost prinși în fapt de unul dintre băieții lui Dorel Buhăescu, în vârstã de 18 ani, care a spus Poliției tot ce s-a întâmplat. Oamenii legii i-au reținut imediat pe cei doi violatori, iar sâmbătă i-au prezentat în fața judecătorilor, care au dispus arestarea lor pentru 30 de zile. 

Deși cazul a fost soluționat destul de repede, sătenii din Ferești sunt extrem de revoltați pentru că, spun ei, cei doi au batjocorit minorele ani de zile, iar autoritățile locale n-ar fi fost chiar străine de aceste abuzuri, scrie vremeanoua.ro. 

“Nici nu mai stiu de câte ori au fost vecinii lor la primãrie sã spunã prin ce chin trec fetele alea. Toti stiau ce se întâmplã în familia aia, însã nimeni n-a fãcut nimic. Ani de zile au fost batjocorite si fetele si mama lor. Avem Serviciu de Asistentã socialã la primãrie, avem politist la comunã, si nimeni n-a luat nicio mãsurã. Mai venea, din când în când, cineva de la primãrie si mai vorbea cu el (n.r. cu Dorel Buhãescu),dar pleca asa cum venea” a declarat un sătean din Ferești.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close