Antena 3 CNN Actualitate Locale "Dorel" lovește din nou! A secţionat un cablu care a afectat întregul sistem de transport public electric din Suceava

"Dorel" lovește din nou! A secţionat un cablu care a afectat întregul sistem de transport public electric din Suceava

"Dorel" lovește din nou, dar de data asta în stil mare, afectând întregul sistem de transport public electric din municipiul Suceava. Isprava s-a petrecut miercuri dimineață, când o echipă care săpa șanțuri pentru o conductă de gaz metan, în cartierul Burdujeni, a secționat un cablu electric.

"Dorel" lovește din nou! A secţionat un cablu care a afectat întregul sistem de transport public electric din Suceava
Sursa foto: Primăria Municipiului Suceava/Facebook
de Paul Ciurari    |    18 Aug 2021   •   22:30

Dar nu orice cablu, ci tocmai principalul cablul de alimentare cu energie electrică a autobazei noi, amenajată de Primăria Suceava pe un deal din Burdujeni Sat, special pentru a deservi divizia de transport public electric.

Rezultatul operațiunii "de mare finețe": moderna autobază, prevăzută cu zeci de stații de încărcare electrică, de mare putere, a fost ore la rând neutilizabilă.

Miercuri pe traseu se aflau 22 din cele 25 de autobuze electrice, precum și 10 microbuze electrice mici din cele 17 existente în total, restul fiind la încărcat sau în reparații .


A fost o cursă contracronometru pentru echipele de intervenție care au trevuit să remedieze avaria, inainte ca toate bateriile aubuzelor să se termine și să fie paralizat transportul public local.

Din fericire, în jurul orei 15.00 autobaza a fost realimentată cu energie electrică, iar treptat lucrurile au revenit la normal.

×
Subiecte în articol: Dorel Suceava cablu transport public
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close