Antena 3 Actualitate Locale Dosar penal pentru o asistenta medicală din Botoșani, după ce ar infectat intenționat mai multe persoane cu coronavirus

Dosar penal pentru o asistenta medicală din Botoșani, după ce ar infectat intenționat mai multe persoane cu coronavirus

30 Apr 2020   •   20:17
Dosar penal pentru o asistenta medicală din Botoșani, după ce ar infectat intenționat mai multe persoane cu coronavirus

O asistentă medicală din Botoșani a infectat intenționat mai multe persoane cu coronavirus. Femeia a participat la înmormântarea la care s-a îmbolnăvit și tânăra de 27 de ani și care, ulterior, a murit.

Angajată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoșani, femeia, în vârstă de 47 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor transmisibile, după ce a minţit într-o anchetă epidemiologică şi şi-a îmbolnăvit cel puţin o colegă de COVID-19, potivit monitorulbt.ro.

În urma anchetelor efectuate de cei de la DSP Botoșani, adevărul a ieșit la lumină. După ce mai mulți martori au declarat că au văzut-o la acea înmormântare, asistenta a recunoscut, în cele din urmă, că a fost prezentă la evenimentul la care a luat parte şi tânăra de 27 de ani din Cândeşti, considerată pacienta zero din Spitalul Judeţean din punct de vedere al pornirii infecţiilor cu COVID-19.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close