Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care două mașini și un microbuz se ciocnesc violent pe o stradă din Făgăraș: Doi adulți și un copil de un an, duși în stare gravă la spital

Momentul în care două mașini și un microbuz se ciocnesc violent pe o stradă din Făgăraș: Doi adulți și un copil de un an, duși în stare gravă la spital

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care două mașini și un microbuz se ciocnesc violent pe o stradă din Făgăraș. Un copil de un an și 3 luni a ajuns la spital în stop cardio respirator, în urma accidentului.

de Mia Lungu    |    06 Noi 2022   •   18:36

Trei persoane, între care și un copil de un an și 3 luni, au fost duse la spital, în urma unui accident produs duminică pe o stradă din Făgăraș, județul Brașov.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Potrivit ISU Brașov, în accidentul produs pe o stradă din Făgăraș au fost implicate trei mașini.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje ale ISU și SAJ Brașov.

Un bărbat de 23 de ani a fost încarcerat. Acesta a fost extras de pompieri și dus la spitalul din municipiul Făgăraș. Era conștient și prezenta un traumatism la coloană și un traumastism toracic.

Un alt bărbat de 53 de ani, care avea de asemenea traumatisme la coloană și torace, a fost dus la spital de către echipajele medicale.

Cea de a treia victimă, un copil în vârstă de 1 an și 3 luni, a fost transportat la spital de către tatăl său înainte ca echipajele medicale să ajungă la locul intervenției. Copilul se afla în stop cardio respirator.

Alte 3 persoane de sex masculin în vârstă de 77 ani, 43 ani, respectiv 40 ani, au fost monitorizate de echipajele SMURD și au refuzat transportul la spital.

×
Subiecte în articol: Fagaras masini microbuz spital accident
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close