Antena 3 Actualitate Locale Edil, ameninţat cu cuţitul într-o benzinărie

Edil, ameninţat cu cuţitul într-o benzinărie

13 Feb 2017   •   22:30
Edil, ameninţat cu cuţitul într-o benzinărie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Primarul din Orşova, Marius Stoica, a fost ameninţat probabil cu un cuţit, luni seară, într-o benzinărie din oraş, agresorul fiind în prezent audiat la Poliţie, scrie news.ro.

Primarul Marius Stoica a sunat la 112 şi a reclamat că un bărbat pe care îl cunoaşte l-a ameninţat probabil cu un cuţit.

”Eram în benzinărie să îi cumpăr copilului un suc, mă rugase să îi duc acasă. Am luat sucul, m-am dus la casă, am plătit şi apoi a apărut un om mai robust, cu tatuaje multe, îl ştiam pe individ, are probleme cu legea. S-a repezit la mine, m-a înjurat, m-a ameninţat. I-am zis să mă lase în pace. A reuşit să mă scoată afară, acolo a profitat de faptul că nu era nimeni, m-a luat de gât şi mi-a zis: 《bă, potoleşte-te că te omor》şi mi-a pus ceva la gât. Nu ştiu dacă era cuţit, nu am apucat să văd pentru că mă strânsese cu braţul de gât. M-am speriat, am început să mă zbat, am reuşit să scap din prinsoarea lui şi am fugit înapoi în magazin. Am sunat la 112, iar Poliţia a venit imediat. El nu a apucat să fugă de la faţa locului, aşa că l-au luat la Poliţie. Nu mi-a spus cu ce să mă potolesc, de ce m-a ameninţat”, a declarat Marius Stoica.
 

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close