Antena 3 CNN Actualitate Locale Ei sunt cei patru copii care au bătut un bărbat până l-au omorât

Ei sunt cei patru copii care au bătut un bărbat până l-au omorât

Ei sunt cei patru copii care au bătut un bărbat până l-au omorât
Sursa foto: foto: gds.ro
28 Dec 2018   •   12:13

Procurorii doljeni au cerut şi obţinut arestarea preventivă a patru tineri din municipiul Calafat, suspectaţi că, înainte de Crăciun, au omorât în bătaie un bărbat de 52 de ani. Unul dintre suspecţi are numai 15 ani, doi au 17 ani, iar ultimul 20.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 19 decembrie, în jurul orei 20.00, un bărbat a sunat la poliţie şi a sesizat faptul că l-a văzut pe Iosif Hanc, de 52 de ani, căzut pe strada Popa Şapcă din municipiul Calafat, scrie Gazeta de Sud.

La faţa locului a fost trimis un echipaj de poliţişti de la Poliţia Calafat, iar oamenii legii au constatat că bărbatul prezenta leziuni provocate prin violenţă, dar şi că avea încă semne vitale. Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Calafat, unde a decedat.

Oamenii legii au început cercetările şi au stabilit că bărbatul de 52 de ani a fost ucis în bătaie de patru tineri, scandalul pornind de la un… câine.

„În seara zilei de 19 decembrie, în jurul orei 18.00, inculpatul Ţ. Petrişor (15 ani) s-a deplasat cu căruţa la locuinţa bunicii sale pentru a-şi lua căţelul pe care i-l lăsase acesteia în îngrijire pe perioada în care atât el, cât şi ceilalţi membri ai familiei sale au fost plecaţi din ţară. Cu această ocazie, între inculpat şi concubinul bunicii, victima Hanc Iosif, s-a iscat un conflict, acesta nefiind de acord să-i înapoieze căţelul. Inculpatul şi-a luat căţelul cu forţa, l-a urcat în căruţă şi a plecat acasă, unde i-a povestit fratelui său mai mare, Ţ. Ştefan (17 ani) conflictul pe care l-a avut“, au precizat procurorii doljeni.

Ulterior, cei doi fraţi au chemat doi amici, pe minorul Ştefan B., de 17 ani, şi pe Marius Jianu, de 20 de ani, și împreună cu mers acasă la bunica lor

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close