Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama care şi-a ucis bebelușul şi l-a aruncat la gunoi a fost arestată

Mama care şi-a ucis bebelușul şi l-a aruncat la gunoi a fost arestată

Mama care şi-a ucis bebelușul şi l-a aruncat la gunoi a fost arestată
Sursa foto: Foto: www.facebook.com
de M.Z.    |    01 Dec 2016   •   13:56

Femeia din Bârlad care şi-a ucis bebeluşul după ce a născut singură acasă, iar după o lună l-a aruncat la un tomberon din apropierea locuinţei unde stătea, a fost arestată preventiv pentru de omor din culpă, informează News.ro.

Cristina Petriman, care lucra ca dispecer la o firmă de taxi din Bârlad, va sta 30 de zile în arest, după ce ea a fost reținută marți noapte.

Femeia de 34 de ani a părăsit municipiul Bârlad după ce şi-a omorât bebeluşul născut la jumătatea lunii octombrie, fiind identificată de poliţişti la fratele său, în Bucureşti. 

Mama criminală, Cristina Petriman, a fost dată de gol de un bon fiscal pe care poliţiştii l-au descoperit în punga în care a fost aruncat cadavrul copilului. În baza bonului, poliţiştii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului. 

Pe contul de Facebook, unde chiar cu o zi înainte de a fi prinsă de poliţişti, femeia a postat un mesaj: ”Puneţi o dorinţă şi distribuie, Maica Domnului te va ajuta”.

În dimineaţa de 26 noiembrie, femeia a aruncat corpul copilului într-un container de gunoi, din apropierea blocului unde locuia, fiind găsit de un bărbat care a sesizat Poliția.


 

×
Subiecte în articol: Barlad gunoi copil ucis
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close