Antena 3 Actualitate Locale Femeia nu mai suporta ca tinerii să se ușureze la poarta ei. Într-o zi le-a spus! Ce a urmat e ireal

Femeia nu mai suporta ca tinerii să se ușureze la poarta ei. Într-o zi le-a spus! Ce a urmat e ireal

29 Iun 2019   •   20:17
Femeia nu mai suporta ca tinerii să se ușureze la poarta ei. Într-o zi le-a spus! Ce a urmat e ireal

O bătrână a fost bătută cu bestialitate de doi indivizi, după ce le-a atras atenția să nu mai își facă nevoile în poarta ei. 

Bătrâna de 84 de ani din judeţul Neamţ le-a spus unor tineri să nu mai urineze la poarta ei. Bătrâna a povestit că toată ziua, cei doi tineri au băut în faţa porţii ei şi s-au uşurat în văzul lumii, notează stiri-neamt.ro. 

Ofensați, cei doi tineri s-au răzbunat cu cruzime. Au aşteptat să se lase seara, i-au spart geamurile casei şi au bătut-o până la leşin. Au intrat peste ea în casă şi au tăbărât cu pumnii şi picioarele, până când femeia nu s-a mai mişcat. Ba chiar i-au cerut bătrânei bătute şi banii din pensie. Indivizii au fost luați pe sus de polițiști și reținuții sub acuzațiile de tentativă de tâlhărie calificată și distrugere, arată sursa citată. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close