x close

Românca suspectă de coronavirus, după ce a fost în Thailanda, nu este infectată. Femeia a rămas internată la Timişoara

de M.Z.    |    16 Feb 2020   •   12:25
Românca suspectă de coronavirus, după ce a fost în Thailanda, nu este infectată. Femeia a rămas internată la Timişoara 418

O femeie de 56 de ani din Deva suspectă de coronavirus, după ce a călătorit o săptămână în Thailanda şi s-a întors în ţară, este internată la de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara. 

UPDATE 12.25 - Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara infirmă prezenţa infecţiei cu coronavirusul COVID-19 în cazul femeii din Deva care a fost plecată în Thailanda.

„În urma consultului de specialitate, medicii au stabilit că acest caz nu se încadrează în definiţia de infecţie cu coronavirus”, potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Hunedoara. 

Femeia este acum internată într-un salon obişnuit al spitalului din Timişoara, sub supraveghere medicală.

----------------------------

Ştirea iniţială 9.35

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Prefectura Hunedoara, femeia este suspectă de infecţie cu COVID-19 şi a fost transportată de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara. 

Femeia s-a prezentat la medic cu sindrom febril şi, după un prim consult de specialitate, a fost imediat izolată, activându-se procedurile prevăzute pentru situaţii de „posibilă infecţie cu coronavirus”. 

În urma investigaţiilor şi analizelor medicale efectuate, urmează să se stabilească exact diagnosticul pentru pacienta din Deva.
 

Citeşte mai multe despre:

deva coronavirus Thailanda
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati