Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie înjunghiată cu coasa în Dâmbovița. De la ce a izbucnit scandalul

Femeie înjunghiată cu coasa în Dâmbovița. De la ce a izbucnit scandalul

Femeie înjunghiată cu coasa în Dâmbovița. De la ce a izbucnit scandalul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Iun 2017   •   08:28

O femeie a fost la un pas de moarte, după ce a fost înjunghiată cu coasa. Incidentul a avut loc într-o localitate din județul Dâmbovița. Femeia a fost victima unui bărbat gelos, care a devenit extrem de violent la o petrecere de Sânziene, potrivit reporterpenet.ro.

Amețit de alcool, bărbatul și-a ieșit din fire, după ce a văzut că soția sa a fost mângâiată de un alt bărbat. Atunci, omul a pornit un adevărat război cu unii dintre tovarășii de pahar cu care jucase, până atunci, în horă.

„A fost adusă în comă şi şoc hemoragic, la departamentul de urgenţe Târgovişte şi de aici a fost internată imediat la Terapie Intensivă, deoarece era în comă în urma unei plăgi înjunghiate în urma unei lovituri care a străbătut corpul dintr-o parte în cealaltă, din zona lombară stângă, cu evisceraţie intestinală şi cu peritonită.

Pacienta a fost operată imediat şi a primit terapie intensivă de reechilibrare hematomică şi de susţinere hemodinamică. Acum se află în stare stabilă, conştientă şi echilibrată hemodinamic. Prognosticul pare să fie bun”, a declarat dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Agresorul, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a fost reținut pentru 30 de zile, acuzat de tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: femeie injunghiata Dambovita scandal
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close