Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie de serviciu, amendată de Poliția Locală pentru că ar fi spălat scările unui bloc

Femeie de serviciu, amendată de Poliția Locală pentru că ar fi spălat scările unui bloc

O femeie de serviciu din Iași a dat în judecată Poliția Locală, după ce a fost amendată pentru că ar fi spălat scările unui bloc. În sala de judecată, agentul a susţinut că femeia spăla, de fapt, covoare pe spațiul public. "Sunt pure exagerări", s-a apărat acuzata, care a cerut anularea amenzii.

Femeie de serviciu, amendată de Poliția Locală pentru că ar fi spălat scările unui bloc
de Laura Dinu    |    02 Iul 2021   •   10:10

Întâmplarea a avut loc în septembrie, anul trecut, când femeia de serviciu, care locuiește împreună cu cei trei copii, se ocupa de curățenie în apartamentul ei dar și pe scara blocului. Ea susține că a început să spele scara blocului cu ajutorul unui furtun cu apă, lucru care l-ar fi deranjat pe un polițist de la Poliția Locală.

Așa se face că acesta a considerat că fapta reprezintă o contravenție și a amendat-o cu 1000 de lei. Doar că femeia de serviciu și-a căutat dreptatea în instanță unde nu a cerut altceva decât anularea amenzii. 

În replică, agenții de la Poliția Locală Iași susțin că amenda a fost aplicată corect și au cerut respingerea acțiunii depusă de aceasta. Tot ei susțin că, potrivit procesului verbal, contravenienta ar fi fost prinsă în timp ce spăla covoare, iar apa se scurgea pe scara blocului. 

În cadrul procesului, femeia a chemat chiar și o martoră care a precizat însă că nu știe nimic de amenda aplicată de agenți. Judecătorii au considerat însă că sancțiunea primită de reclamantă este mult prea aspră pentru fapta de care este acuzată. Astfel încât au decis înlocuirea amenzii cu un avertisment. 

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close