Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din București a stat trei zile în fața casei după ce a pierdut cheile. Reacția 112: "Nu este o urgență"

O femeie din București a stat trei zile în fața casei după ce a pierdut cheile. Reacția 112: "Nu este o urgență"

O femeie în vârstă de 69 de ani din București a fost nevoită să stea trei zile în fața propriei case, după ce și-a pierdut cheile pe drum. Poliția locală a alertat 112. Răspunsul a fost că acest caz nu reprezintă o urgență.

O femeie din București a stat trei zile în fața casei după ce a pierdut cheile. Reacția 112: "Nu este o urgență"
Sursa foto: Facebook | Primăria Sectorului 6
de Ioana Mircea    |    15 Apr 2023   •   14:36

O bătrână în vârstă de 69 de ani din Sectorul 6 al Capitalei a stat trei zile în fața ușii apartamentului său după ce și-a pierdut cheile la cumpărături.

Abia trei zile, o vecină a sunat la Poliția Locală Sector 6 pentru a sesiza cazul. Ulterior, polițiștii locali au sunat la 112, însă li s-a transmis că acest caz ”nu reprezintă o urgență”.

Citește și: Greşeala care le poate bloca românilor voucherele de alimente. Boloş: "Există riscul de a retrage cardurile sociale"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În acel moment, polițiștii locali au sunat la o firmă privată pentru a solicita intervenția unui lăcătuș.

„În aceste condiții, am căutat noi pe Google o firmă autorizată pentru deblocări uși. Era ora 23.00, însă am găsit una cu program non-stop. Într-o jumătate de oră a venit un lăcătuș care în două minute a deschis ușa. Sărmana femeie a răsuflat ușurată când a intrat în casă și ne-a mulțumit din tot sufletul”, a povestit polițistul local de la Biroul Intervenții, care s-a ocupat de caz., potrivit unui postări pe Facebook, realizate de Primăria Sectorului 6.

 

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close